Nieuws

Terug naar overzicht

07-04-2024

Op een mooie lentedag......

De Hawks/Houtsche junioren mochten op de eerste echt mooie dag van het jaar naar Hilversum voor een lekker pot rugby in de zon. Beide partijen hadden er zin in en in de eerste helft werden dan ook door beide teams mooie tries gescoord. Met een rust stand van 24-19, lag de wedstrijd nog open, maar er was wel werk aan de winkel voor Hawks/Houtsche.
In de tweede helft bleven de Hilversumse junioren elke keer net buiten ons bereik en met nog maar een minuutje te gaan, leek het verschil van 1 try de winst voor Hilversum te bepalen.
Als je onze junioren echter een beetje kent, weet je dat zij door gaan tot het bittere eind. Met amper seconden op de klok, scoorde Haluk de try voor Hawks/Houtsche. Stand 36-36! De laatste actie van de wedstrijd was de conversie. Bram traint zich daar drie slagen in de rondte voor en gelukkig kon hij ook onder deze grote druk, de bal tussen de palen kicken. Winst voor Hawks/Houtsche! Wat een team effort, trots op alle spelers die vandaag zo hard voor elkaar gewerkt hebben en met recht Bram als man of the match!

Over onze club

Rugby Club Haarlemmermeer Hawks is op 29 mei 2012 opgericht door een groep rugbyfanaten. Waar we klein begonnen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige rugbyclub met in iedere leeftijdscategorie een team.

Interesse? Try Rugby!

Inschrijven

In ons privacy beleid geven wij heldere en transparante informatie over de wijze waarop Rugby Club Haarlemmermeer Hawks persoonsgegevens verwerkt van leden en bezoekers van haar website.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje. We proberen zo snel mogelijk te reageren.